Easy A

Genre:
Komedi
Produktionsår: 2010
Ursprung: USA

Skådespelare:
Emma Stone (Zombieland, Supersugen och The Rocker), Amanda Bynes (Sydney White, Hairspray och She's the Man) och Thomas Haden Church (All About Steve, Spider-Man 3 och Spanglish).

Handling:
Olive hamnar i en situation där hon drar en vit lögn för sin bäste vän, den vita lögnen leder till en lögn om en natt med en påhittad kille och sen går snacket i hela skolan - Olive har haft sex. Ryktet sprider sig som en löpeld och de blir fler. Nya lögner från Olive gör inte saken bättre och nu går det inte att stoppa. Det här är hennes bekännelse.

Omdöme:
Filmen börjar lovande och lovar att det inte ska vara som vilken annan tonårsrulle som helst, men slutet av filmen stjälper den idén, men trots detta är det här faktiskt en bra film. Sensmoralen är lite klyschig, men Emma Stone gör ett grymt framträdande med det hon är bäst på - Ironi. En av de bättre tonårskomedierna på väldigt länge...

Kommentarer:

1 Filmkritiker-bloggen:

Du är lite mer sträng än vad jag är på att betygsätta, om än jag aldrig skulle ge mer än en 2:a på en tonårsrulle. :)

2 william:

vill så se filmen för emma är med i den:D

3 Eileen:

Jeg er ganske enig her! Den har som utgangspunkt i å ikke virke som en typisk tenåringskomedie. Som du sa, så slipper den litt taket på den "originale"! idéen mot slutten. Men allikevel så er den bedre enn mye annet jeg har sett :)

4 MEREI:

- hur kunde denna få bättre betyg än wallstreet? denna suger ju hårt!

5 kajsa:

jag älskade easy a, så himla bra! :)

6 Rebecca:

Denna borde få en 5a. En av de bästa filmerna förra året.

7 Rebecca:

Kan du inte recensera inception eller black swan?

8 Sara:

Den är så kul :D

9 sanne:

den är bra :D

10 Emma 15&gravid:

Jag tyckte jättemycket om Easy A ;)

Fin blogg, btw!

Kommentera här: