Where the Wild Things Are/Till vildingarnas land

Genre: Drama/Äventyr
Produktionsår: 2009
Ursprung: USA

Skådespelare: Max Records (The Brothers Bloom), Catherine Keener (The 40 Year Old Virgin, Into the Wild och Cyrus) och Mark Ruffalo (Shutter Island, The Kids Are All Right och The Brothers Bloom).

Handling: Max är ett energiknippe som har svårt att behärska sig. Han attackerar husdjuren, vännerna och sin mamma. En kväll blir det för mycket och Max flyr... In i sin egen lilla fantasivärld. Där finns massor av fantasifoster som möter honom och tar emot honom som sin kung. Men att styra ett sådant rike är ett tufft jobb, något som Max får erfara. Allt är inte så fantastiskt som det borde vara i fantasivärlden...

Omdöme: En vuxensaga förklädd till barnsaga. Vackert berättat. Helt enkelt underbart. Man blir alldeles förtrollad och önskar sig tillbaka till barndomen på något sätt, fast man är så glad över att vara tillräckligt vuxen för att kunna ta till sig den här filmen. Den är sprängfylld med budskap iklädd enorma gosedjur som bråkar, gråter och känner brist på tro. Precis som vem som helst av oss. Dessutom så har Karen O gjort ett fantastiskt bra soundtrack! Se den för guds skull.

Kommentarer:

1 FELICIA:

Följer gärna denna bloggen, behöver mycket filmtips!

2 HANNA:

Coolt, det här kan man ju faktiskt behöva ibland !

3 josephine- fixar din design gratis!:

Hej!

Just nu har vi en tävling på våran blogg!

där man kan vinna en smyckesats!!! som är värt 249kr! http://twinblogg.blogg.se/2011/january/tavling-1.html#comment

4 Ingrid:

Fett bra blogg!!!! Såg din kommentar o tänkte att jag verkligen behöver film tips:) <333

5 Ronja:

MEN URKA. C_C

Den där är läskig . .

6 vickan:

Grattis, du blev lördags blogg. =)

7 cindiie:

så många filmer haha :P

Kommentera här: