The Incredible Burt Wonderstone

 

Genre: Komedi
Produktionsår: 2013
Ursprung: USA

 

I rollerna: Steve Carell (Dinner for Schmucks, Anchorman och The 40-year old Virgin), Jim Carrey (Bruce den Allsmäktige, Yes Man och Ace Ventura) och Steve Buscemi (Boardwalk Empire, Big Fish och Armageddon)

 

Burt Wonderstone och han ständige sidekick Anton Marvelton har under decennier varit den stora magiakten i Las Vegas. Men när den nyskapande magikern Steve Gray dyker upp splittras den så populära gruppen och blir bortglömda av sin publik. Burt går tillbaka till grunderna och tar hjälp av sin gamla idol, som han hittar på ett ålderdomshem, för att ge Steve Gray en match om publiken.

 

Jim Carrey och Steve Carell återförenas i något som jag hade hoppats på skulle vara en fantastisk komedi. Istället blir det platt fall med bara ett fåtal skratt. Det spelar ingen roll att rollistan är stjärnspäckad och att det är två av planetens roligaste män som står för huvudrollerna.

 

 
 
 
• Kategori: KomediTaggar: James Gandolfini, Jim Carrey, Olivia Wilde, Steve Buscemi, Steve Carell, The Incredible Burt Wonderstone; • Kommentarer (0)

Kommentera här: