The Green Hornet

Genre: Action/Komedi
Produktionsår: 2011
Ursprung: USA

Skådespelare: Seth Rogen (Funny People, Pineapple Express och På smällen), Cameron Diaz (Knight and Day, The Holiday och Den där Mary) och Jay Chou (Ci Ling, Den gyllene blommans förbannelse och Initial D).

Handling: Britt Reid är rikemanssonen vars liv endast varit en enda stor fest. Brudar så långt ögat kan nå och champagne i oförklarliga mängder. När hans far, tidningsmogulen James Reid hittas död, stungen av en geting tar allt dock en vändning. Efter att ha upptäckt att en av hans fars anställda är både ett geni och en slagskämpe får han den briljanta idéen att bekämpa stadens brott. Men för att kunna slå från en annan vinkel så skade verka kriminella, men göra goda gärningar. Ju mer "brott" och ju mer publicitet de får, desto mindre omtyckt blir The Green Hornet av stadens kriminella kung Chudnofsky som bestämmer sig för att döda dem.

Omdöme: Jag hade tyvärr allt för höga förhoppningar om den här filmen, och visst, det finns många höjdpunkter i den. Men mycket som hamnar på en alltför låg nivå som gör det omöjligt att ge den ett allt för högt betyg. Popcornrulle värdig en lördagkväll? Jo, absolut. Men där tar det stopp. Vi kan nog dock räkna med en uppföljare...

Kommentarer:

1 ellen love e . w ! (L):

oki

Kommentera här: