Paper Man

Genre: Drama/Komedi
Produktionsår: 2009
Ursprung: USA

Skådespelare: Jeff Daniels (Away We Go, The Lookout och Dum & Dummare), Emma Stone (Easy A, Zombieland och Flickvänner från förr) och Ryan Reynolds (Buried, The Proposal och X-Men Origins: Wolverine).

Handling: Richard Dunn är en misslyckad författare med existenskris. Vid sin sida har han den påhittade superhjälten Captain Excellent som hjälper honom genom dagarna. När Richard flyttar från sin fru, vilken han har ett kallt och misslyckat äktenskap med, till ett hus på landet för att färdigställa sin nya roman träffar han på en ung flicka vid namn Abby som han i hemlighet startar en vänskaplig relation till. De båda kommer varandra nära och flickan lär honom om hur det är att vara vuxen, trots att Captain Excellent ständigt försöker få honom på bättre tankar.

Omdöme: Äntligen! En film som är helt fantastiskt charmig, okomplicerad på ett komplicerat sätt och påminner om fantastiska filmer som "A Lovesong for Bobby Long" och "Lost in Translation" fast på ett helt annorlunda sätt. Jeff Daniels är inte bara "Dum & Dummare", här visar han det på ett sagolikt och fantastiskt vis. Lovorden från mig lär aldrig sluta att hagla...

Kommentarer:

1 Sofia:

kika gärna min och min systers blogg :)

följ oss gärna! www.strombergsystrar.blogg.se

2 my:

härlig sida! :)

3 Amanda:

Hej! Jag har just nu en tävling på min blogg, den går ut på att du ska skicka in den snyggaste matchnings bilden på dig & din häst/ponny till "Rilfarna@hotmail.com" och du kan vinna bra priser!

Läs mer på: http://rilfarna.blogg.se/2011/january/tavling-ala-amanda.html !

Hoppas du vill vara med!

/Amanda - Rilfarna.blogg.se

4 jehnny:

bra idé att starta en blogg om filmer. I like it! :)

5 Linn-Lay リネンはレイアウト:

den verkar ju bra :D

Kommentera här: