Zombieland

Genre: Komedi
Produktionsår: 2009
Ursprung: USA

Skådespelare: Woody Harrelson (2012, Defendor och The Grand), Emma Stone (Superbad, Easy A och Paper Man) och Jesse Eisenberg (The Social Network, Adventureland och The Village).

Handling: Jorden som vi känner till den finns inte längre. Ett virus har brutit ut som gjort att nästintill alla människor blivit zombies. Men inte riktigt alla. Vi får följa "Columbus", en ung, rädd och försiktig grabb som försöker ta sig hem till Columbus för att återförenas med sina släktingar, om de nu lever. På vägen träffar han Tallahassee, en galen, zombiehatare som har ett enda mål: Att hitta twinkies. På vägen mot sina mål möter de Wichita och Little Rock, två tjejer som blåser dem totalt... I slutändan färdas de tillsammans i Zombieland och gör sitt bästa för att överleva och nå sina mål...

Omdöme: Den här filmen är förvånansvärt bra. Ser man affischen och läser storyn så verkar den inte så värst bra, men den är faktiskt rolig. Bill Murray gör ett skönt inhopp i filmen som höjer den lite till. Absolut sevärd. Tro det eller ej... Betyget är dock inte mer än en trea. Men det är en väldigt stark trea.

Kommentarer:

1 Candy:

Den här däremot gillar jag inte alls. :( hade inte kul åt den överhuvudtaget!

2 Nathalie @ Bloody Disgusting:

Supertrevlig rulle!

Kommentera här: