The Town

Genre: Drama/Thriller
Produktionsår: 2010
Ursprung: USA

Skådespelare:
Ben Affleck (Smokin' Aces, Good Will Hunting och Armageddon), Rebeca Hall (The Prestige, Vicky Christina Barcelona och Frost/Nixon) och Jeremy Renner (The Hurt Locker, 28 veckor senare och S.W.A.T).

Handling: Doug MacRay och hans kumpaner rånar en bank utklädda med masker som ser ut som onda dödskallar. Det enda tänkbara vittnet mot dom är Claire som jobbar på banken. Doug bestämmer sig för att förfölja henne och undersöka läget. Men helt plötsligt så är han indragen i hennes liv och de utvecklar en djup relation som ställer allt till sin spets. Utöver detta så är Doug tvungen att, tillsammans med sina kumpaner utföra ännu en kupp, trots att poliserna hårdbevakar dem allihopa...

Omdöme:
Ben Affleck är känd för att blanda sina kort mellan högt och riktigt lågt. Men det här är faktiskt varken eller. Filmen är helt klart sevärd, men absolut ingen höjdare. Är ni ute efter något upseendeväckande att titta på så är det här helt fel film, har ni tråkigt en lördagkväll och bara vill koppla av, ja, då är den absolut värd att slå igång.

Kommentera här: