Ego

 
 
 
Genre: Komedi
Produktionsår: 2012
Ursprung: Sverige
 
I rollerna: Martin Wallström (Gränsen, I rymden finns inga känslor och Snabba Cash - Livet deluxe), Mylaine Hedreul (Linas kvällsbok) och Sissela Kyle (Åsa-Nisse: Wälkom to Knohult, Kenny Begins och Kopps)
 
Den självupptagna och utseendefixerade bratten Sebastian glider omkring på diverse inneställen och skryter om sin blivande musikkarriär för de one night stands han har. När han en natt råkar ut för en olycka som gör honom blind ställs allt på sin spets. De personliga assistenterna tycker han är dumma i huvudet och de blir utkastade en efter en, tills den oblyga och kaxiga Mia dyker upp, en tjej som är raka motsatsen till de tjejer han brukar ligga med.
 
Ego är en typisk romantisk komedi, hela vägen. Den "oväntade" kärleken, som vi alla vid det här laget vet är lika väntad som ett stopp i toaletterna på SJs tåg. Men med det bakom oss är det också en helt okej svensk film. Inget nyskapande, inget "top notch", men ändå en film för oss soffliggare. Men betyget är en väldigt svag trea.
 
 
 
• Kategori: Drama, Komedi; • Taggar: Ego, Martin Wallström, Mylaine Hedreul, Richard Ulfsäter, Sissela Kyle, Svensk film; • Kommentarer (0)

Kommentera här: