Gangster Squad

 

 

Genre: Actiion/Drama
Produktionsår: 2013
Ursprung: USA

 

I rollerna: Sean Penn (This Must be the Place, Milk och I am Sam), Josh Brolin (Men in Black 3, True Grit och Jonah Hex), Ryan Gosling (The Place Beyond the Pines, Only God Forgives och Crazy Stupid Love) och Emma Stone (The Amazing Spider-Man, Niceville och Zombieland)

 

John O'Mara är en av få poliser som inte viker sig för mutor från maffian. Därför får han i uppdrag att samla ihop ett gäng poliser som ska sätta stopp för Los Angeles gansterkung Mickey Cohens herravälde i staden. Grabbarna han väljer är inte guds bästa barn, men har speciella kvaliteter som lär behövas. Mickey Cohen tänker dock inte lämna tillbaka staden utan en rejäl kamp.

 

Redan från första start är det fullt ös. Josh Brolin som lirar den hårdkokta snuten John O'Mara spöar på killar till höger och vänster och är verkligen badass så att det stänker om det. Sean Penn som spelar gangstern Mickey Cohen är också helt briljant, på sitt egna vis. Detta är en film som radar upp riktigt bra skådisar och det är popcornunderhållning på allra högsta nivå. Lite väl blodigt för en första dejt-film kanske!

 

 
• Kategori: Action, Drama; • Taggar: Emma Stone, Gangster Squad, Josh Brolin, Mickey Cohen, Nick Nolte, Ryan Gosling, Sean Penn; • Kommentarer (0)

Kommentera här: